Fitness-guru ohjeisti treenin luudan kanssa – näin helppoa ja kätevää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisesta mediasta voi löytää kotona tehtäviä treenejä varten paljon videoita ja ohjeita, joiden avulla ihmiset voivat toistaa samat liikkeet omassa olohuoneessaan ilman kuntosalia. Kaikki videoissa näkyvät liikkeet eivät välttämättä aina olekaan niin helppoja kuin ne videolla näyttävät.

Healthy Life -sivusto on jakanut Facebookissa hauskan videon, jossa nähdään miten fitnessgurun tekemä treeni onnistuu vasta-aloittelijalta kotona. Nana Health -nimistä Instagram-kanavaa päivittävä perheenäiti on näyttänyt videolla miten lattiaharjaa pystyy hyödyntämään omassa treenissä hauskana apuvälineenä.

Toinen nainen on yrittänyt toistaa treenin ohjeiden mukaisesti omassa olohuoneessaan, mutta todellisuus ei vastannutkaan hänen odotuksiaan. Naisen treeni näyttää lähinnä pieneltä taistelulta harjan kanssa, ja tässä tapauksessa harja taisi voittaa.

Expectativa vs Realidad???

Publié par Healthy Life sur vendredi 17 février 2017