Koiranpentu väsyi lenkillä – keksi ovelan ratkaisun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut koirarodut ovat niin energisiä, että ne tarvitsevat päivän aikana paljon aktiviteetteja ja virikkeitä pysyäkseen rauhallisina kotona. Kaikki koirat eivät kuitenkaan perusta pitkistä lenkeistä ja osa koirista yrittää jopa vältellä liiallista rehkimistä.

Nyt YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa pieni bulldoggin pentu on kävelylenkillä omistajansa kanssa. Nainen työntää kävelyrattaissa pikkulasta, mutta ei mene aikaakaan kun kyytiläisiä on rattaissa jo kaksi kappaletta.

Pieni pentu löytää kekseliään ratkaisun väsyessään lenkillä. Sekin haluaisi lapsen tavoin nauttia ulkoilmasta ja maisemista rauhassa ilman liikuntaa, jolloin se keksii pysäyttää rattaat ja kavuta rattaiden takana olevaan tilaan pienelle kerälle makoilemaan.