Mies saa kiittää onneaan selvittyään hengissä – rengas sinkoutui maantieltä päähän!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Karanneet autonrenkaat ovat aiheuttaneet lukuisia kohtalokkaita onnettomuuksia niin kilparadoilla kuin niiden ulkopuoellakin. Renkaat painavat jopa kymmeniä kiloja ja kulkevat helposti sadan kilometrin tuntinopeudella. Siksi renkaan isku ihmiseen on usein kohtalokas.

Nyt verkossa leviää Brasiliassa kuvattu video, jossa nähdään uskomaton tapaturma, jossa BR-381 -moottoritieltä karannut autonrengas kiitää kohti miestä ja osuu suoraan ilmassa tätä päähän. Mies on 50-vuotias Roberto Carlos Fernandes, joka lensi iskun voimasta välittömästi maahan renkaan jatkaessa kulkuaan.

Videon perusteella miehen kohtalo näyttää sinetöidyltä, mutta hän tuli kuitenkin myöhemmin sairaalassa tajuihinsa ja selviää tällä tietoa rajusta iskusta. Mies sai törmäyksessä murtumia muun muassa rintalastaansa ja kalloonsa, joten hänen vammansa olivat vakavia. Valvontakamera sattui kuvaamaan tapaturman videolle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.