Nainen dokumentoi elämäänsä – jää aina kolmanneksi pyöräksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parhaan ystävän uusi parisuhde on ihana asia, josta myös läheiset ystävät osaavat iloita. Ystävien uudet kumppanit muuttavat kuitenkin yhteisiä illanviettoja siinä mielessä, että sinkkuna elävä kaveri voi tuntea jäävänsä välillä kaiken hauskan ulkopuolelle.

Eräs sinkkunainen on dokumentoinut hänen arkeaan ja juhlaansa Instagram-tilille, joka ylistää ihmisten välistä rakkautta. Nainen on kuitenkin useissa tapauksissa kolmas pyörä, joka jää yksin siksi aikaa kun ystäväpariskunnat halailevat ja suutelevat taustalla.

Third Wheel Extravaganza -nimisellä tilillä nähdään kuvia, joissa naisen ystäväpariskunnat kuhertelevat taustalla sinkkunaisen tylsistyessä yksin etualalla. Moni sinkkumies ja -nainen pystyy varmasti samaistumaan naisen tilanteisiin, joissa hän on jäänyt kolmanneksi pyöräksi.

Third wheel: study time edition… #thirdwheel

A post shared by Third Wheel Extravaganza (@thirdwheelextravaganza) on

Third wheel: wedding edition. Congrats to Emma and Tyler! #herecomethehuttens #thirdwheel

A post shared by Third Wheel Extravaganza (@thirdwheelextravaganza) on

Third wheel engagement edition. Congrats Alanna and Mattias! #thirdwheel

A post shared by Third Wheel Extravaganza (@thirdwheelextravaganza) on

Thankful for third wheeling.

A post shared by Third Wheel Extravaganza (@thirdwheelextravaganza) on

Third wheel in E minor

A post shared by Third Wheel Extravaganza (@thirdwheelextravaganza) on