Softball-pelaajien polttopallo yltyi rajuksi – isä vain nauroi taustalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni muistaa hauskan polttopallopelin lapsuusajoilta. Koulussa polttopalloa pelattiin isolla pallolla niin, että rajan toisella puolella tai kehän sisällä olevat pelaajat yrittivät väistää reunan toiselta puolelta heitettyjä palloja. Nyt videolla nähdään pelistä hieman rajumpi versio.

Jj Slayback on julkaissut hauskan videon, jossa hänen tyttärensä pelaa ystäviensä kanssa liikuntasalissa polttopalloa. Tytöt pelaavat harrastuksenaan softballia, minkä ansiosta heidän heittokätensä ovat todella harjaantuneet eikä voimankäytössä säästellä.

Isä on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa hän on näyttänyt millaista tyttöjen pelaaminen on. Jokainen heittää todella kovaa palloilla yrittäessään osua toisiinsa. Lopulta Slaybackin oma tytär Adyson näyttää millainen heitto syöttäjänä toimivan pelaajan kädestä lähtee ja kaataa heitollaan yhden tytöistä maahan.

When You play dodgeball with a Pitcher. Adyson Slayback

Publié par Jj Slayback sur dimanche 12 février 2017