Melrose Placen -tähdellä 15-vuotias mallitytär – tässäkö tuleva supermalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on valtaosalle tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Viime aikoina myös hänen ikinuorta vartaloaan on ihasteltu laajasti sekä Rinnan omissa kuvissa että paparazzikuvissa. Kerroimme äskettäin kuinka Rinnan 18-vuotias tytär Delilah Belle on aloittanut malliuransa, mutta hän ei suinkaan ollut ainoa.

Delilahin 15-vuotias pikkusisko Amelia Gray Hamlin on upea tumma kaunotar, joka on julkaissut runsaasti mallikuviaan ja omia poseerauksiaan myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa. Monissa kuvissa hän poseeraa mallisiskonsa Delilahin kanssa, sillä sisarukset ovat tehneet myös mallintöitä yhdessä. Myös tyttöjen äiti Lisa Rinna on jakanut perheen mallityttöjen kuvia innokkaasti sosiaalisessa mediassa.

?Sunday

A post shared by Amelia (@ameliagray) on

Matching the wilderness !

A post shared by Amelia (@ameliagray) on

?

A post shared by Amelia (@ameliagray) on

new year new dress

A post shared by Amelia (@ameliagray) on

Almost forgot about this one ?

A post shared by Amelia (@ameliagray) on

Two is better than one

A post shared by Amelia (@ameliagray) on