Ariel Winter rohkeassa iltapuvussa – pitsiä ja paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut monta kertaa hänen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. 19-vuotias julkaisee usein todella seksikkäitä kuvia itsestään eikä pelkää pukeutua näyttävästi punaiselle matollekaan.

Moderni perhe -komediasarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijätähti Ariel WInter on useaan otteeseen sanonut lehdille, että häntä ei kiinnosta mitä hänen paljastavasta pukeutumisestaan ajatellaan. Nyt nainen käänsi ihmisten päät Vanity Fair -lehden ja L’Oreal Paris -kosmetiikkajätin tapahtumassa seksikkäällä asullaan.

Ariel Winter saapui Los Angelesissa järjestettyyn tapahtumaan asussa, joka näytti siltä, että mustan uimapuvun päälle olisi kietaistu musta pitsihuivi. Nainen näytti todella itsevarmalta asussaan, joka paljasti kaunottaren paljaat sääret ja pakarat pitsin läpi.

Splash
Splash