Exä pyysi anteeksi kirjeellä – mies korjasi punakynällä ja palautti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen päättyminen on usein kummallekin osapuolelle vaikeaa aikaa. Eräs tyttöystävä halusi pyytää eron jälkeen entseltä kumppaniltaan käytöstään anteeksi ja päätti kirjoittaa hänelle kirjeen. Kirjeen saanut Nick Lutz ei kuitenkaan suhtautunut anteeksipyyntöön niin kuin nainen oli ajatellut.

Nick Lutz oli pitänyt kirjettä melko heikkona eleenä, minkä vuoksi hän päätti keksiä sopivan koston naiselle. Lutz oli punakynää käyttäen korjannut tunteellisessa kirjeessä olevat asiavirheet ja arvostellut kirjeen, minkä jälkeen hän oli ottanut siitä kuvat ja lähettänyt kirjeen takaisin naiselle.

Miehen mielestä kirje oli naurettava minkä vuoksi hän olikin päättänyt jakaa kuvat korjaamastaan kirjeestä hänen Twitter-kanavallaan. Tapauksesta tuli nopeasti Twitterissä viraalihitti, jota jaettiin eteenpäin nopeasti yli 100.000 kertaa.