Pariskunta tirkisteli ihmisten koteihin – kuvasivat kopterilla ikkunan takana

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Utahin osavaltiossa sijatsevan Oremin kaupungin asukkaat ovat joutuneet poikkeuksellisten tirkistelijöiden piinattavaksi. Paikallinen pariskunta oli kuvannut ihmisten asuntojen sisälle kauko-ohjattavan kopterin avulla. Videoille päätyi muun muassa matreriaalia ihmisten makuuhuoneista ja vessoista.

Oremissa asuva mies oli huomannut ikkunansa takana videokameralla varustetun kopterin. Mies seurasi kauko-ohjattavaa lennokkia ulos ja läheiselle parkkipaikalle. Sen jälkeen hän otti kopterin talteen ja vei poliiseille. Selvisi, että kameralla oli runsaasti arkauonteista materiaalia ihmisten kodeista, Deseret News uutisoi.

Videoita oli kuvattu ikkunoiden läpi. Kopterin omistaja jäi kiinni, kun poliisi selvitti videolla toistuvasti näkyneen ajoneuvon omistajan. Tirkistelijäksi osoittautui 39-vuotias Aaron Dennis Foote sekä hänen 34-vuotias vaimonsa Terisha Lee Norviel. Mies on pidätetty aiemmin kauneushoitolan asiakkaiden tirkistelemisestä. Pariskunnalla on kuusi lasta.