Sairaalassa kummittelee? Omituiset tapahtumat valvontakameralle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Argentiinalaisessa Hospital Parajón Ortiz Famaillá -sairaalassa on tallentunut valvontakameralle omituisia tapahtumia. Sairaalassa uskotaan liikkuvan kummituksia, joista yhden tekoset on julkaistu nettiin heikkolaatuisen videon muodossa.

Pohjois-Argentiinassa sijaitsevan sairaalan henkilökunta on järkyttynyt valvontakameran taltioinnista. Videolla näkyy, kun sairaalan portti avautuu itsestään ilman, että lähistöllä olisi ollut ihmisiä. Paikallisen D24ar.com-sivuston mukaan historiallisessa sairaalassa on kohdattu samankaltaisia tapahtumia ennenkin.

Osa sairaalan työntekijöistä uskoo, että kameralle on tallentunut edesmenneen lääkärin kummittelu. Sairaalassa kuuluu isoja pamahtelevia ääniä ja joidenkin huoneiden lämpötila laskee toisinaan äkillisesti hyvin alhaiseksi.