Sivusto jakoi tietoa pizzan epäterveellisyydestä – ketään ei kiinnostanut

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pizza on niin vastustamattoman suolainen ja rasvainen herkku, että vain harva pystyy olemaan herkuttelematta pizzalla silloin tällöin. Nyt eräs hyvinvointisivusto yritti kuitenkin rajoittaa ihmisten pizzan syömistä tarjoamalla sen ravintosisällöstä mielenkiintoista tietoa, mutta tietoa ei otettu tästä ihmisten rakastamasta ruoasta niin hyvin vastaan kuin oli ehkä ajateltu.

Naija Gym Blog jakoi Twitter-kanavallaan kuvan pepperosipizzasta. Kuvatekstissä luki: ”Kaksi palaa pizzaa vastaa sitä, että nielaisisit kolme ruokalusikallista lämmintä öljyä. Tekeekö mielesi yhä pizzaa?”. Twitter-käyttäjät olivat melko yksimielisiä siitä, että heidän tekee yhä tästä tiedosta huolimatta mieli pizzaa.

Ihmiset alkoivat jakamaan heti sosiaalisessa mediassa hauskoja meemejä siitä miten paljon tämä tieto ravintosisällöstä vain lisäsi heidän ruokahalujaan. Moni epäili, että terveysintoilija ei olisi koskaan maistanutkaan pizzaa pystyessään kyseenalaistamaan sen vetovoiman. Jopa tunnettu huippumalli Chrissy Teigen vastasi julkaisuun, että hänenkin tekee yhä mieli pizzaa.