StaraTV: Erin haastattelussa Iskelmä Gaalassa

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pitkän linjan poptähti Erin Anttila kiinnitettiin äskettäin Idols-kilpailun uuden tuotantokauden tuomariksi yhdessä Antti Tuiskun ja Jurekin kanssa. Stara tapasi Erinin Iskelmä Gaalassa, jossa hän toimi muun muassa palkinnon jakajana yhdessä Mikko Kuustosen kanssa.

Staran haastattelussa Erin kertoo millaista keikkailu oli hänen uransa alkuaikoina reilut 20 vuotta sitten, kun Nylon Beatista tuli jättimenestys. Samalla hän kommentoi myös millaisin tunnelmin lähtee tuomaroimaan Idols-laulajia ja miten aina positiiviselta popkaunottarelta onnistuu kritiikin antaminen laulajille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat