Fatman Scoop saapuu keikalle Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Be Faithful -hitillään aikoinaan maailmanlaajuiseen suosioon noussut yhdysvaltalainen Fatman Scoop saapuu viikon kuluttua keikalle Suomeen. Hän esiintyy 4. maaliskuuta Tampereella sijaitsevan Union-yökerhon kolmevuotisjuhlissa.

Grammy-palkittu hiphop-taituri Fatman Scoop on tehnyt yhteistyötä muun muassa David Guettan, Pitbullin, Hardwellin ja Skrillexin kanssa.

Fatman Scoop, oikealta nimeltään Isaac Freeman III, tunnetaan Yhdysvalloissa artistiuransa lisäksi myös esimerkiksi radiojuontajana. Hänen läpimurtohittinsä Be Faithful nousi aikoinaan Irlannin ja Iso-Britannian listaykköseksi, vaikka Yhdysvalloissa se ei onnistunut nousemaan edes sadan joukkoon. Omien kappaleidensa lisäksi hän on vieraillut lukuisten eri artistien singleillä.