Internet rakastui Sauli Niinistön koiraan: ”Suomen ihastuttava ykköskoira”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Presidenttien koirat ovat päässeet usein maiden johtajien kanssa uutisiin ja saaneet itselleen hieman palstatilaa. Nyt internet näyttäisi kuitenkin menneen sekaisin Sauli Niinistön ja Jenni Haukion Lennu-nimisestä koirasta.

Lennu on ihastuttanut ihmisiä todella persoonallisella ilmeellään, joka näyttäisi siltä kuin sillä olisi jatkuvasti leveä hymy kuonollaan. Ulkomailla Lennu on saanut paljon huomiota osakseen ja nyt Lennusta aiemmin otetut kuvat ovat lähteneet uudelleen leviämään Twitterissä.

Lennu on päässyt Niinistön ja Haukion mukaan jo muutamiin tilaisuuksiin, ja näyttäisi viihtyvän erityisen hyvin itse presidentin sylissä. Lennun ilme on todella veikeä kun sen suupielet näyttävät kaartuvan puolelta toiselle niin hellyttävästi, että koira onnistuu sulattamaan jokaisen sydämet.