Jysärissä ysäritähtiä: ”La Cream, La Bouche, Ressu Redford, MC Nikke T…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Himoksella 7. – 8. heinäkuuta 2017 järjestettäville Jysäri-festivaaleilla saapuu esiintymään muun muassa tanskalainen Aqua, joka muistetaan erityisesti Barbie Girl -hitistään. Lisäksi lavalle nousevat muun muassa La Bouche, E-Rotic, Waldo’s People ja DJ Matti Airaksinen.

Jysärin muita tähtiä ovat tulevana kesänä Vill Ha Dig -coverillaan tanssittanut Drömhus, I Like to Move It -hitin esittäjä Reel 2 Real & Mad Stuntman, Ruotsin seksikkäimmäksi naiseksi aikoinaan valittu ja You-hitistä tunnettu La Cream ja Mirror, Mirror -hitistään tuttu Solid Base.

Ulkomaisista tähdistä mahdollisesti mukana on myös lukemattomista keikkaperuutuksista tunnettu Haddaway, jonka toivotaan tällä kertaa ilmestyvän paikalle. Kotimaisista ysäritähdistä lavalle nousevat muun muassa Neon 2 sekä Bogart ja Sound Of R.E.L.S. –hittejä esittävä Ressu Redford, jonka aisaparina esiintyy Jos haluu saada -htistään tunnettu MC Nikke T.