Napapiirin sankarit 3 -elokuvan uusi traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

23. elokuuta 2017 ensi-iltansa saavan Napapiirin sankarit 3 -elokuvan uusi traileri on julkaistu. Puolen vuoden kuluttua valkokankaalla nähtävä elokuva on jatko-osa kahdelle aikaisemmalle Napapiirin sankarit -elokuvalle. Kolmannen osan on ohjannut Tiina Lymi ja käsikirjoittanut Pekko Pesonen.

Jannea ja Inaria näyttelevät tutut tähdet Jussi Vatanen ja Pamela Tola. Jannen ystävinä Räihäsenä ja Kämäräisenä nähdään Timo Lavikainen ja Santtu Karvonen. Pikku-Mikko on myös mukana Kari Ketosen tulkitsemana. Lisäksi luvassa on uusia hahmoja, joita esittävät Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi ja Heidi Lindén.

Aiemmin Napapiirin sankarit ovat metsästäneet niin digiboxia kuin pikkulastakin. Tällä kertaa Janne etsii itseään. Mukaan vaellusretkelle Lappiin tunkee muutama muukin sankari, eikä katastrofi ole taaskaan kaukana. Samaan aikaan toisaalla Inari pyrkii etenemään urallaan työporukkansa suopotkupallokisoissa. Paikalla palloilee myös uusi yhteistyökumppani Pikku-Mikko, ja Inarin suunnitelmat uppoavat suohon.