Pelastettu lammas sulattaa sydämet – onnellisempi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimiä työkseen pelastavat ja hoitavat ihmiset joutuvat näkemään välillä hyvin onnettomia ja surullisia tapauksia, joissa kaltoin kohdellut eläinparat eivät ole enää selvitä koettelemustensa jälkeen. Välillä ihmisten rakkaus ja huolenpito saavat eläinten elämänhalun kuitenkin palaamaan.

Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa pelastettu lammas leikkii innoissaan ulkona. Abbe-Freeland Animal Sanctuary -eläintilalle tuodulla lampaalla ei ole varmasti ollut elämässään helpoin alku, mutta se on kuitenkin onnistunut selättämään kaikki vaikeudet ja osaa nauttia elämästään nyt täysin siemauksin.

Hoitaja on kuvannut lampaasta hellyttävän videon, joka saa katsojallekin hymyn huulille. Iloinen lammas juoksentelee nurmella hyppien ja loikkien välillä jopa niinkin riehakkaasti, että lammas kaatuu ja kierähtää selälleen. Hoitaja ei ole voinut kuin naureskella ja seurata iloisena sivusta tilannetta.