Suomalainen hydrauliprässi löysi voittajansa videolla? ”Holy fu**ing shit f**k!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Hydraulic Press Channel ja Logan-elokuvan julkaisija 20th Century Fox ovat julkaisseet YouTube-videon, jossa otetaan miehestä ja koneesta mittaa erikoisessa haasteessa. Marvel-maailman tiettävästi kovin materiaali on metalli nimeltään Adamantium. Logan-elokuvan pääsankarin luusto ja ahmakynnet on pinnoitettu tällä materiaalilla.

Nyt nämä kynnet joutuvat tositoimiin, kun ne kohtaavat suomalaisen Hydraulic Press Channelin väkivahvan hydraulisen prässin. Samalla kävi lopulta niin, että hydrauliprässi ei onnistunut murskaamaan esinettä, vaan alusta antoi periksi ja metallipallo upposi alustan sisään. Seuraavaksi puristimeen pantiin ahmankynnet, ja tulos oli sama. Todellisuudessa tulos olisi ehkä ollut hieman toisenlainen, sillä video lienee tehty niin sanotusti kieli poskessa elokuvan mainoskäyttöön.

YouTube

Suomalainen Hydraulic Press Channel on kasvanut maailmanlaajuisesti suosituksi YouTube-kanavaksi vajaan puolitoistavuotisen historiansa aikana. Yli puolentoista miljoonan tilaajansa voimin ja yli 176 miljoonan katselukerran ansiosta Hydraulic Press Channel on kerännyt paljon tunnettuutta erilaisten tavaroiden murskaamisesta.

Kanavan videoissa hydraulinen prässi pyrkii painamaan erilaisia tavaroita ja materiaaleja kasaan väkivahvan koneiston voimalla. Yleensä tässä myös onnistutaan, joten lopputulos on monesti hätkähdyttävä erilaisten laitteiden ja aineiden reagoidessa yllätykselliselläkin tavalla murskaavaan paineeseen. Huumoria murskaamiseen tuovat kanavan omistajapariskunnan, Lauri ja Anni Vuohensillan, omintakeiset kommentit ja hilpeä nauru.