Eva Longoria harmaantui jo teininä – nyt jatkuvassa värjäyskierteessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

41-vuotias näyttelijätär Eva Longoria tunnetaan Täydelliset naiset -televisiosarjan lisäksi myös monista elokuvarooleistaan. Kaunis Longoria ei ole fanien silmissä vanhentunut päivääkään vuosien varrella, mutta näyttelijä kuitenkin paljasti, että hänellä on jo harmaita hiuksia.

Eva Longoria kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hän on värjännyt hiuksiaan teini-ikäisestä saakka sen vuoksi, että hän sai hyvin varhain harmaita hiuksia. Eva Longorian hiukset ovat olleet kauttaaltaan harmaat jo 18-vuotiaasta saakka, minkä jälkeen nainen on käynyt kampaajalla säännöllisesti.

Eva Longoria käy kampaajallaan varmasti useammin kuin moni muu, sillä hän kertoi vierailevansa hiusstylistinsä luona kahden viikon välein. Jos aika olisi yhtään pidempi, harmaat hiukset alkaisivat näkymään värin alta. Longoria kertookin, että hänen hiuksensa myös värjätään aina joka kampaajakerralla.