Kendall Jenner paljasti – näin sai seksikkään vatsan

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on näyttävä näky mainoksissa ja muotinäytösten lavoilla. Nuorella naisella on hoikka, mutta kuitenkin myös kurvikas vartalo, jollaisen moni nainen varmasti haluaisi. Nyt Kendall Jenner paljasti Health-sivustolle mitä hän tekee kiinteän vatsansa eteen.

Moni malli harrastaa nykyään kuntonyrkkeilyä sen vuoksi, että se treenaa tehokkaasti koko vartaloa. Kendall Jenner on kuitenkin kertonut treenaavansa henkilökohtaisen ohjaajansa Gunnar Petersonin kanssa kuntosalilla. Jennerin lempiliikkeet treenatessa ovat kaikki liikkeet, joissa vatsalihaksiin saadaan kunnon polte.

Kendall Jenner haluaa treenata vatsalihaksiaan aina niin kauan, että niissä tuntuu sellainen polte, että hän tietää pelkän nauramisenkin seuraavana päivänä sattuvan vatsalihaksiin. Jenner paljasti tekevänsä myös Instant Abs Trainer -sovelluksen neuvomia vatsalihasliikkeitä kotonaan. Malli yrittää muistaa aina mahdollisimman usein tehdä vatsarutistuksia samalla kun hän katsoo esimerkiksi televisiota.

there's no crying in baseball

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

chaos

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on