Nukkuva kissa ihastuttaa verkossa – söpöintä tänään?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat voivat olla keskenään hyvin erilaisia sen suhteen kaipaavatko ne ihmisten läheisyyttä ja hellyyttä vai eivät. Jotkut kissa eivät pidä siitä, että ihmiset käsittelevät niitä ja ottavat syliin kun taas toiset vaativat itselleen huomiota kaikin keinoin.

Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa kissa tulee nukkumaan omistajansa turvalliseen syliin. Videolla nähdään miten kissa istuu omistajan sylissä ja maukuu aivan kuin vaatien omistajaansa antamaan kissalle paremman asennon ja paikan, johon kissa voi painaa päänsä.

Mies tietää täysin mitä vaativa maukuminen tarkoittaa ja ojentaa kissalle käsivartensa. Kissa tarttuu siihen heti kiinni ja painaa päätään sitä vasten tiukasti. Hyvän asennon löytymisen jälkeen ei mene aikaakaan kun kissa on jo unten mailla.