Kissojen huipputyylikäs raapimispuu – DJ-levysoitin kissalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläimet on nostettu nykypäivänä arvojärjestyksessään perheenjäsenten tasolle, ja niille halutaan ostaa laadukkaita ruokia, leluja sekä hemmotteluja. Hauskoja tavaroita valmistava Suck UK -niminen yritys on tuonut markkinoille vaihtoehtoisia leluja kissoille.

Kotikissat tarvitsevat raapimispuita kynsiensä teroittamiseen. Kynsiä voi myös leikata, mutta ne kuluvat yleensä itsestään esimerkiksi kiipeilypuissa porhaltaessa. Suck UK -yritys on tuonut markkinoille kissojen levysoittimen, jossa voi teroittaa kynsiä.

Toisin sanoen kisumirrit pääsevät skrätsäämään kuin legendaariset DJ:t kautta historian. Kissojen levysoittimia myydään esimerkiksi Amazonin verkkokaupassa noin 30 eurolla. Raapimista varten tarkoitettu levy on valmistettu pahvista.