Koiran murina aiheuttaa painajaisia – pelottava ääntely nauhalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat kommunikoida omistajiensa kanssa monilla eri äänillä kuten vinkumisella ja erityylisillä haukuilla. Erään koiran kommunikoiminen kuulostaa silti hyvin vaaralliselta ja siltä, että lemmikki tulisi puremaan omistajaansa mikä hetki hyvänsä.

Sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään erikoinen video, jossa omistaja saa koiransa murisemaan ja ääntelemään melko uhkaavasti. Videon alussa omistaja silittää koiraa, minkä jälkeen koira alkaa murisemaan ja paljastaa vähitellen hampaansakin omistajalle.

Tämän jälkeen omistaja nappaa koiran kuonon hänen etusormen ja peukalonsa väliin ja alkaa liikuttelemaan koiran kuonoa. Koiran pelottava ääntely ja murina on kuulostanut monien mielestä todella huvittavalta, koska kuonon auki ja kiinni laittamisen ansiosta murina jaksottuu aivan kuin ihmisen puhe.

Can't stop laughing! Funniest sound ever.

Publié par Jay Towers sur mardi 21 février 2017