Mies kosi naista – naista kiinnosti vain hyvä kuvakulma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kosiminen on mieleenpainuva ja romanttinen hetki, jonka moni haluaa suunnitella kunnolla jo kuukausia etukäteen. Mikäli kumppani on todella romanttinen ja pitää suurista eleistä, toinen osapuoli voi ottaa jopa hieman paineita satumaisen ja upean kosinnan suunnittelemisesta.

Nyt videolla nähdään hauska parodia kosinnasta ja sen toteuttamisesta. Mies on suunnitellut ihanan kosinnan romanttisen patikointireitin huipulla, mutta nainen kiinnittää kuitenkin itse kosimisen sijaan huomiota siihen miten hetki tallennetaan sosiaalista mediaa varten.

Yhä useampi pariskunta haluaa jakaa taltioidun kosinnan sosiaalisessa mediassa muille. Nyt parodiassa nähdään miten kosinnan toteutus oikeasti tapahtuu kun nainen ei ole tyytyväinen omaan ulkonäköönsä, valotukseen tai heidän näyttelijänsuorituksiin.