Mitä kissalle jolla on jo kaikkea? Osta lemmikille oma lentokone

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pilailutuotteita valmistava Suck UK -niminen yritys on tuonut markkinoille kissoille tarkoitettuja ajoneuvoja. Mukana on muun muassa lentokone, panssarivaunu ja paloauto. Vaikka kulkupelit eivät liikukaan oikeasti, ovat ne näyttävä lisä lemmikin lelukokoelmaan.

Amazon-verkkokaupassa on myynnissä kissoille tarkoitettuja leluja, jotka muistuttavat oikeita kulkuvälineitä. Pahvista valmistetut lelut kiehtovat varmasti tassumaakareita, sillä maukuvaiset pääsevät helposti piiloon lelujen uumeeniin. Pahvilaatikot jo sellaisenaan ovat tiettävästi kissojen mieleen.

Kulkuneuvot on maalattu myrkyttömillä maaleilla, joten mikäli lemmikkieläin haluaa maistaa lelunsa kulmaa, on se täysin vaaratonta. Yhden pahvilelun hinta on noin 30 euroa. Omistaja joutuu kasaamaan lelut itse.

amazon.com