Tyttö kiukutteli äidille – kunnes näki kameran

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat oppivat tuntemaan lapsensa niin hyvin, että he oppivat nopeasti tunnistamaan lapsen itkusta koska lapsella on jokin hätänä ja milloin hän teeskentelee. Lapset oppivat pienenä saamaan monta kertaa tahtonsa läpi krokotiilinkyyneleiden ja pienen kiukuttelun avulla.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa pikkutyttö on itkuinen. Se yrittää selvästi saada tahtoaan läpi jonkin asian suhteen ja kiukuttelee äidilleen. Taapero kävelee ruokapöydän päällä vihaisena kunnes hän huomaa, että äidillä on kamera kädessä.

Kun tyttö huomaa äidin osoittavan häntä kameralla, itku loppuu kuin seinään ja tyttö ottaa parhaimman poseerausasentonsa. Äiti ei voi muuta kuin alkaa nauramaan tytön jäätyä kiinni teeskentelystä, kun tyttö haluaakin ottaa hyvän ilmeen ja asennon kuvaustilanteessa.