Miss Peppu loksautti leuat kaupungilla – tätä ei kukaan odottanut näkevänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Miss Peppu -kilpailu päättyi marraskuun alussa, kun 24-vuotias mallikaunotar Erika Canela valittiin kuluvan vuoden peppumissiksi. Voittaja sai 20.000 dollarin lisäksi kansikuvaussession miestenlehteen sekä tietenkin paljon kuuluisuutta. Nyt hän on säväyttänyt Sao Paulossa.

Tuskin kukaan silminnäkijä uskalsi odottaa, että pian heidän kaupunkinsa keskustaan ilmestyisi hallitseva Miss Peppu pelkissä bikineissä. Erika ei kuitenkaan jää yksin, sillä kaupungissa on alkamaisillaan muhkeat karnevaalit.

Erika Canela on esimmäinen tummaihoinen Miss Peppu -kilpailun voittaja. Kilpailun finaali järjestettiin eilen Brasilian Sao Paulossa, jossa 27 semifinalistia karsittiin ensin 15 finalistiin. Heidän joukostaan valittiin lopulta Brasilian virallisesti paras peppu. Finalistit marssitettiin lavalle iltapuku- ja bikinikierroksille ennen voittajan julkistamista.

Splash
Splash
Splash