Ketä naista ihailet eniten? Näin lapset ja vanhukset vastasivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset pitävät aina lapsista saakka esikuvinaan yleensä itseään vanhempia ihmsiä. Omat sisarukset ja vanhemmat ovat monesti ihmisiä, joita lapset ihailevat, minkä jälkeen ihailun kohde voikin olla oma opettaja tai jokin julkisuuden valokeilassa paistatteleva henkilö.

Nyt Glamour Magazine on julkaissut videon, jossa 70 eri-ikäistä ihmistä kertoo ketä naista he ihailevat eniten. Vastaajan penkille istuutui ihmisiä aina viisivuotiaista 75-vuotiaisiin saakka, minkä vuoksi vastauksetkin vaihtelivat melko paljon. Lasten ihailun kohteena oli lähes poikkeuksetta oma äiti.

Todella moni tuntui ihailevan omaa äitiään tai vaimoaan kaikkein eniten. Osa vastasi myös politiikassa tai muuten ansioituneen naisen olevan ihailunsa kohde, mutta ikävuosista riippumatta oma äiti ja myöhemmin vaimo olivat suosituimpien vastausten joukossa.