Näin teet ponchoviitan huopakankaasta – ilman ompelemista!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille on selvää omistaa erilaisia talvitakkeja. Yksi sopii pakkassään ulkoilemiseen, toinen työmatkoille ja kolmas juhlatilaisuuksiin. Mikäli kaapista puuttuu nopeasti päälle heitettävä huopaponcho, voi sellaisen valmistaa kätevästi myös itse.

Lifestyle-sivusto Nifty esittelee nyt huopakankaasta valmistettavan viitan tekoprosessin. Viittaa ei välttämättä tarvitse ommella, vaan saumat kiinnitetään ohjeessa kangasliiman avulla. Lopputulos on näyttävä.

Mittaa haluama viitan helman pituus ja leikkaa paksusta kaksinkerroin taitetusta villakankaasta puoliympyrä. Taita kangas vielä kerran ja leikkaa 12 senttiä pitkä pääaukko. Tee halutessasi kaulus ja kiinnitä viittaan. Niftyn esimerkkivideo näyttää yksinkertaiselta, mutta toteutus saattaa kuitenkin vaatia hieman enemmän askartelutaitoja.

Easy Circle Cape

Make this easy circle cape for blustery winter days—sewing optional!Get started: bzfd.it/2jnt9pK

Publié par Nifty sur mercredi 25 janvier 2017