Sampo Kaulanen arpoo jälleen 10 000 euroa käteistä: ”Tuhannen ekun nippuja!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen toteutti tammikuun lopussa lupauksensa ja jakoi kymmenelle somekilpailunsa voittajalle yhteensä 10.000 euroa käteistä rahaa Facebookin suorassa lähetyksessä. Kyseessä oli jo toinen kerta, kun rahapotti jaettiin, eikä se jäänyt näemmä viimeiseksi.

Tammikuun arvonta suoritettiin, koska rajapyykkinä toiminut 520.000 tykkääjää ylittyi Jounin Kaupan sivuilla ennen määräaikaa. Heti arvonnan jälkeen Kaulanen ilmoitti jakavansa toiset 10.000 euroa, jos hänen kaupallaan on 600.000 tykkääjää helmikuun loppuun 28.2.2017 mennessä. Näin ei näytä tapahtuvan, mutta tykkääjämäärä on kasvanut nyt jo 560.000 ihmiseen. Tätä menoa rajapyyki ylittyy maaliskuun aikana.

– Arvon kymmenen kappaletta tuhannen ekun nippuja joillekki tästä kuvasta tykänneille maaliskuun viimeinen päivä! 10 K Arvonta suoritetaan Jounin Kaupan Live-lähetyksessä mikäli Jounin Kaupan veispuuk sivut ovat saaneet 599 900 tykkääjää maaliskuun 31.3.2017 klo.12.00 mennessä, Sampo Kaulanen kirjoittaa Jounin Kaupan Facebook-sivuilla.

Samalla Kaulanen kertoo huomioineensa myös sosiaalisen median mielensäpahoittajat.

– Mielensäpahoittajia huomioidaan mielensäpahoittajapipoilla.