Chrissy Teigen nukahti Oscar-gaalassa – äidit voivat samaistua!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-gaala on hieno tapahtuma, mutta se on kuitenkin samalla melko raskas ja pitkä. Ilmeisesti gaala oli huippumalli Chrissy Teigenin mielestä myös varsin uuvuttava, koska kaunottaren nähtiin moneen otteeseen nukkuvan miestään John Legendiä vasten.

Daily Mail -lehden mukaan 31-vuotias perheenäiti oli ilmeisen väsynyt tapahtumassa, koska hänet nähtiin kahteen eri otteeseen nukkumassa gaalassa hänen miehensä olkapäätä vasten. Ensimmäisen kerran Chrissy Teigen nähtiin unten mailla kun parhaan miesnäyttelijän palkinto jaettiin.

Parhaan naisnäyttelijän palkintoa jaettaessa kamera poimi kuviin tähdistä monta kertaa kyseisen kategorian voittaneen Meryl Streepin, jolloin monien katse kiinnittyi pari riviä taaempana istuvaan Teigeniin. Kaunotar nukkui edelleen hyvin levollisen näköisenä miestään vasten eikä näytänyt olevan lainkaan harmissaan siitä, että osa palkinnoista ja puheista jäi häneltä näkemättä ja kuulematta.