Happoradion Aki Tykki mentoroi räppäri Sanaa – suorassa nettilähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Unelmakiihdyttämö-nettisarjan viimeisessä jaksossa nähdään Happoradiosta tunnetun laulaja Aki Tykin kanssa oululainen rap-artisti Sana. Suoraa lähetystä päästään seuraamaan keskiviikkona 1. maaliskuuta kello 19.30 alkaen ja torstaina kello 9.00 alkaen iltaan saakka Somanen-verkkopalvelussa.

Jokaisessa UnelmaKiihdyttämön jaksossa seurataan 24 tunnin ajan kahdeksan nuoren matkaa kohti musiikillista unelmaa. Matkalla nuoria tukevat artistimentorit, jotka jakavat oman ammatillisen osaamisensa sekä elämänkokemuksensa nuorten kanssa. Unelmakiihdyttämön edellisillä viikoilla mentoreina on nähty esimerkiksi Arttu Wiskari, Irina ja Pertti Neumann.

– On ollut hienoa seurata näin monen lahjakkaan tulevaisuuden lupauksen matkaa kohti unelmia. Valitettavasti suomalainen mentaliteetti on enemmän lannistaa ihmisiä kuin kannustaa. Huomasin kuvausten aikana, että se tuli esiin jokaisen Unelmakiihdyttämöön osallistuvan nuoren tarinassa. Sen takia haluamme tarjota tällä konseptilla jotain aidompaa ja syvempää kuin perus Idols.” Kertoo Soma Median luova johtaja ja konseptin kehittäjä Tuomas Gary Keskinen.

Tuotannosta kuvattava kahdeksanosainen sarja nähdään verkon lisäksi televisiosarjana myöhemmin tänä vuonna.