Jouni, Kari, Arja ja Heli Suomen onnekkaimmat etunimet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälinen peliyhtiö kertoo tutkineensa suuria voittoja saaneiden asuinpaikkoja ja etunimiä. Samalla selvisi, että suurimmat Suomeen tulleet voitot ovat menneet melko pienille paikkakunnille. Myös voitokkaimmat etunimet listattiin samalla.

Yhtiön euromääräisesti suurimmat voitot ovat menneet Kuhmon Ylä-Vieksiin, Köngäksen kylään Kittilässä, Kruunupyyn Teerijärvelle ja Päivölään. Tulos on hieman yllättävä, sillä eniten pelaajia on luonnollisesti suurissa kaupungeissa. Eniten pelataan Helsingissä, Vantaalla, Oulussa, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Tässä järjestyksessä. Suomen onnekkain lottovoittojen kunta Lumijoki ei ole tälle listalle vielä noussut.

Tilastojen valossa Onnenpekka-nimitystä pitäisi ehkä päivittää. Pekka on nimittäin vasta kolmanneksi onnekkain nimi voittajatilastoissa. Jouni ja Kari ovat tällä hetkellä historian onnekkaimmat suomalaisnimet yhtiön suurvoitoissa. Naisista Arja, Heli ja Leena kantavat johtavien onnetarten titteleitä.