Kissa osoitti mieltään – vihaa veroilmoituksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni yrittäjä ja toiminimellä työskentelevä tietää, että kirjanpidolliset ja veroihin liityvät työt ovat aina hieman hankalia. Niiden tekeminen ja selvittäminen jääkin yleensä viimeisille päiville ennen selvityksen palauttamista, koska työ on monille niin epämiellyttävää.

Nyt videolla nähdään hauska hetki, jossa Nyx-niminen kissa näyttää mitä mieltä se on siitä, että kissan isäntä David Fritz keskittyy veroilmoituksensa tekemiseen. Miehellä on kaikki paperit hyvässä järjestyksessä pöydällä kunnes kissa päättää hypätä niiden päälle ja sekoittaa kaiken.

Videolla nähdään miten kissa kurkkii Fritzin selän takaa ennen kuin se päättää hypätä. Lopulta kissa ponnistaa ja loikkaa suoraan tärkeiden papereiden päälle. Paperit liukuvat kissan alla ja putoavat lemmikin mukana lattialle, jolloin miehen toruvasta äänensävysto voi kuulla turhutumisen ja säikähdyksen äänen.