La La Land -elokuvan parodia naurattaa verkossa – näin toimisi New Yorkissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuoden marraskuussa julkaistu La La Land kahmi valtavan määrän ehdokkuuksia ja palkintoja Oscar-gaalassa. Musikaali kertoo näyttelijäksi haluavan Mian ja jazz-muusikko Sebastianin unelmista ja niiden tavoittelemisesta Los Angelesissa.

Nyt suositusta elokuvasta on tehty hauska parodia, joka sijoittuukin Los Angelesin sijaan New Yorkiin. NY NY Land -nimisessä parodiassa Mian intohimo onkin näyttelemisen sijaan pizza ja Sebastian on rahanhimoinen miljardööri.

Parodiassa traileri lupaa elokuvan palauttavan ihmisten uskon jälleen kapitalismiin, minkä lisäksi se antaa mieskatsojilleen erektion. Parodiassa elokuvan idea on siirretty kekseliäästi kaupungista toiseen ja se saattaa saada monet jopa toivomaan, että tällainen elokuva olisi oikeastikin katsottavissa.