Uusi Nokia 3310 maksaa vain 49 euroa – kuukauden stand by -aika!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen vahvistuivat viimein huhut, joiden mukaan legendaarinen Nokia 3310 -matkapuhelin olisi tekemässä paluun. Barcelonassa eilen järjestetyssä tilaisuudessa Nokian puhelinbrändin nykyinen omistaja HMD Global julkisti neljä uutta puhelinta, joista yksi oli uudistettu Nokia 3310.

Uudet puhelinmallit Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 käyttävät Android-käyttöjärjestelmää. Tilaisuuden päätteeksi esiteltiin kovasti jo etukäteen kohuttu ja odotettu uusi Nokia 3310.

Uudessa Nokia 3310 -puhelimessa on peräti 22 tunnin puheaika ja kuukauden stand by -aika. Se on melkoinen saavutus nykyisten älypuhelinten aikakaudella. Luonnollisesti Nokia 3310 -puhelimessa on mukana myös matopeli.

Nokia Series 30+ -käyttöjärjestelmää käyttävässä Dual SIM -laitteessa on värinäytön lisäksi kahden megapikselin kamera ja nettiselain, joten täysin riisuttu malli se ei ole. Selaimella voidaan käyttää esimerkiksi sosiaalisen median palveluja, kuten Twitteriä ja Facebookia. Instagramia ei tällä tietoa voi käyttää, koska se tarvitsee toimiakseen oman sovelluksen.

Venturebeat.com kertoi aiemmin, että sen saamien tietojen mukaan Nokia 3310 -puhelimen uuden version hinta tulisi olemaan vain 59 euroa. Tilaisuudessa laitteen hintaa ei kerrottu, mutta tänään Iltalehti uutisoi, että sen saamien tietojen mukaan puhelimen keskimääräinen hinta olisi vain 49 euroa. Se yhdistettynä historiallisen pitkään akkukestoon tekisi laitteesta mahdollisesti kansainvälisen hittipuhelimen.

Nokia 3310
Nokia 3310
Nokia 3310
Nokia 3310