Abien viesti oppilaille leviää verkossa: ”Opettajillanne on aina rankkaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen opettaja paljasti juuri miten suuren paineen alla kaupungin opettajat joutuvat tällä hetkellä työskentelemään, kun he eivät voi jäädä edes sairaana kotiin, koska muussa tapauksessa toinen opettaja joutuisi vastaamaan jopa 60 oppilaasta kerralla. Nyt abit ovat muistuttaneet oppilaita opettajien asianmukaisesta kohtelusta.

Opettajien paineet eivät usein näy lainkaan oppilaille, mutta verkossa leviää Parikkalan lukion abien tekemä juliste, josta Parikkalan-Rautjärven Sanomat uutisoi ensimmäisenä. Kyseessä on oppilaille suunnattu koskettava viesti asiasta. Siinä koulunkäyntinsä äskettäin lukulomaan lopettaneet abit pyytävät oppilaita muistamaan, että opettajillakin on rankkaa ja kehotetaan oppilaita käyttäytymään kuin ihmiset.

– Hyvät yläkoululaiset, vaikka teillä on nyt rankka aika elämässä (Huom. murrosikä), niin muistakaa, että opettajillanne on aina rankkaa. He eivät tarvitse teidän kettuilua. He antavat teille parhaimmat eväät, joten arvostakaa heitä. Opettaja eivät tiedä teidän taustoja, mutta ette tekään heidän. Joten, nyt s*****a lopettakaa se p*****y ja se v***n lätinä ja käyttäytykää kuin ihmiset. Kiitos, Abit.