Isä opetti poikaansa ajamaan pyörällä – pojalla meni hermot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset joutuvat opettelemaan monia erilaisia taitoja, joiden parissa pikkuisten kärsivällisyys on välillä koetuksella. Esimerkiksi kengännauhojen sitominen ja polkupyörällä ajamisen oppiminen voivat välillä tuottaa hieman vaikeuksia.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa isä yrittää opettaa poikaa ajamaan pyörällä. Pojan kärsivällisyys on jo alkanut ilmeisesti pettämään, koska isän alkaessa kuvaamaan poika esittää hyvin dramaattisesti, että hän kaatuu pyörän päältä.

Poika kävelee pyörän kanssa ja päästää siitä irti. Kun pyörä kaatuu maahan kyljelleen, poika nousee sen päältä ja ottaa pari askelta sivuun, minkä jälkeen hän kaatuu maahan. Isä kommentoi, että tämä kaatuminen tapahtui nyt hieman liian myöhään, minkä jälkeen poika alkaa vielä esittämään, että hän itkee.