Iso-Britannian pisin mies kuoli – näytteli Game of Thrones -sarjassa jättiläistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian pisimpänä miehenä tunnettu näyttelijä ja koripalloilija Neil Fingleton on kuollut. 233 senttiä pitkä mies esiintyi uransa aikana useissa sarjoissa ja Hollywood-elokuvissa.

Fingleton menehtyi lauantaina 25. helmikuuta sydämen vajaatoimintaan. The Guardian -lehden mukaan mies julistettiin Iso-Britannian pisimmäksi sen jälkeen, kun aikaisempaa ennätystä pidellyt Chris Greener kuoli. Fingleton pelasi Yhdysvalloissa koripalloa ja ryhtyi myöhemmin näyttelijäks ja stunttimieheksi.

Neil Fingleton muistetaan parhaiten Mag-jättiläisen roolista HBO:n Game of Thrones -sarjassa. Lisäksi hän oli mukana elokuvissa X-Men: First Class, Avengers: Age of Ultron ja televisiosarjassa Doctor Who.