Katsojat säälivät Charlize Theronin korvia – syynä valtavat timanttikorut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä vuonna Oscar-gaalassa nähtiin naisilla paljon metallinhohtoisia pukuja kullan, hopean ja kuparin väreissä. Myös näyttelijätär Charlize Theron loisti punaisella matolla sädehtivässä iltapuvussa, mutta monien huomio on kuitenkin kiinnittynyt naisen korviin.

Charlize Theronin hiukset oli vedetty taakse, minkä ansiosta kauniit korvakorut saivat ansaitsemansa huomion. Moni nainen kiinnitti kuitenkin korvakorujen kauneuden sijaan huomionsa siihen, että timanttikorujen on oltava todella painavan tuntuiset korvissa.

Ihmiset ovat surreet näyttelijättären korvanlehtiä sosiaalisessa mediassa. Osa on pitänyt hiljaisia hetkiä raskaita koruja kannatteleville korvanlehdille, ja osa on taas toivonut voivansa itse olla joskus niin vahva kuin kaunottaren korvat. Kauneuden vuoksi täytyy välillä kärsiä, ja tällä kerralla nainen on näyttänyt uhraavan omat korvanlehtensä näyttäviä ja ylellisiä timanttikoruja varten.

Splash
Splash