Koira oli löytänyt tekohampaat maasta – hervoton näky valokuvassa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pandora on leikkisä koira, joka rakastaa ulkona seikkailemista. Koiran omistaja Lucas sai nopeasti huomata, että varsinkin piha-alueen kaivaminen oli koiran lempipuuhaa. Eräänä päivänä mies oli löytänyt koiran takapihalta ylpeänä siitä, että hän oli onnistunut auttamaan grillin säilömisessä kaivettuaan sille kuopan ja laitettuaan grillin sinne.

Viimeisin sattumus Pandoran kanssa oli kuitenkin ollut kaikista huvittavin. Lucas oli The Dodo -sivuston mukaan nähnyt, että koira kaivoi pihalta maasta jonkin esineen ylös ja laittoi sen suuhunsa. Lucas oli käskenyt koiran sisälle, että mies voi ottaa esineen pois koiran suusta. Kun koira oli avannut suunsa, mies oli huomannut, että koira oli löytänyt maan alta vanhat tekohampaat.

Lucas ei pystynyt olemaan nauramatta huomatessaan, että koiran suuhun jumiin jäänyt esine oli tekohampaat. Pandora hymyili tyytyväisen näköisenä leveää hymyä napattuaan suuhunsa hampaat, jotka muuttivat koiran ilmeen todella huvittavan näköiseksi.