Lyhythäntäkenguru ihastui pyöräilijään – ei olisi halunnut päästää lähtemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias Campbell Jones oli ollut tyttöystävänsä kanssa pyöräretkellä Australian Rottnestissa kun he olivat kohdanneet erittäin ystävällisen lyhythäntäkengurun. Kun Jones oli kävellyt pyörällensä päin, lyhythäntäkenguru oli seurannut häntä aivan kuin se olisi pyytänyt miestä pysähtymään.

Lyhythäntäkengurut ovat todella uteliaita pikkueläimiä, mutta pariskunnan kohtaama veijari oli sen lisäksi ollut myös hyvin ystävällinen. Se oli The Dodo -sivuston mukaan kiivennyt pariskunnan pysähdyttyä miestä pitkin halailemaan tätä ja halunnut tehdä Jonesin kanssa lähempää tuttavuutta.

Tästä kohtaamisesta Campbell Jonesille jäi hienon muiston lisäksi myös monta upeaa kuvaa. Kuvissa lyhythäntäkenguru poseeraa täysin rauhallisena miehen vieressä kameralle, ja yhdessä onnistuneessa otoksessa eläin hyppää syli auki iloinen ilme kasvoillaan suoraan kameraa kohti.