Michelle Lewin keikisteli upeana narubikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa.

Tällä kertaa paparazzien suosikkikaunotar kuvattiin Miamin South Beachilla, jossa perheenäiti pulahti uima-altaaseen. Hänellä oli yllään poikkeuksellisen niukat narubikinit, jotka eivät peittäneet ainakaan yhtään liikaa paljasta pintaa. Mukana altaalla oli myös Michellen aviomies.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo lähes yhdeksän miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash