Kuvasta nettihitti: Nicole Kidman ei osaa taputtaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri vietetyssä Oscar-gaalassa nähtiin paljon pukuloistoa ja monet näyttelijäkaunottaret olivat valinneet ylleen metallinhohtoisia pukuja joko kullan, kuparin tai hopean väreissä. Nicole Kidman säväytti gaalassa Armani Priven kauniilla puvulla, jossa oli hienoja kirjailtuja yksityiskohtia.

Näyttelijä Nicole Kidmanin kauneus jäi kuitenkin monilta huomiotta useiden katsojien kiinnittäessä huomiota naisen käsiin. Moni gaalaa televisiosta kotisohvaltaan katsonut ihmetteli sitä, että näyttelijätär ei näyttänyt osaavan taputtaa laisinkaan.

Ihmiset ovat spekuloineet asiaa Twitterissä ja useita videoleikkeitä tilanteesta on ilmestynyt myös YouTubeen. Videoissa Nicole Kidman nähdään taputtamassa käsiään yhteen niin, että sormet eivät kosketa toisiaan vaan nainen lyö pelkästään kämmeniään yhteen. Ihmiset ovat olleet hämillään siitä minkä vuoksi nainen taputtaa kuin hylje.