Nyt tuli hurja lupaus! Ensimmäinen turistilento Kuun ympäri jo ensi vuonna

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Teslan, SpaceX:n ja Hyperloopin perustaja Elon Musk on pyrkinyt muuttamaan maailmaa monin eri tavoin, ja usein se on onnistunut paremmin kuin kukaan ulkopuolinen olisi uskonut. Eilen Musk pudotti todellisen uutispommin kertomalla, että SpaceX aikoo lennättää pian turisteja Kuuhun.

Musk kertoi eilen maanantaina suunnitelmista, joiden mukaan hänen yrityksensä on määrä lennättää yksityisiä maksavia asiakkaita avaruuteen kiertomatkalle Kuun ympäri jo vuoden 2018 lopussa. Aluksessa tulee hänen mukaansa olemaan matkustajina kaksi vielä nimeämätöntä henkilöä, jotka maksavat avaruuslennosta.

Avaruuslento tulee kestämään noin viikon ajan. Kuun kiertämisen lisäksi alus tulee käymään myös sitä kauempana avaruudessa ennen paluuta maahan. Matkustajat joutuvat harjoittelemaan lentoa varten lähes vuoden ajan, sillä valmennus alkaa jo tämän vuoden lopussa.