Jälleen yksi unelmapari erosi – Katy Perry ja Orlando Bloom eivät ole enää yhdessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosi 2016 sanottiin olevan erojen vuosi koska niin moni tähtipariskunta ilmoitti erostaan ennen vuoden vaihtumista. Nyt ihmiset ovat olleet surullisia kuullessaan, että poptähti Katy Perry ja näytelijä Orlando Bloom eivät ole enää yhdessä.

32-vuotias Katy Perry ja 40-vuotias Orlando Bloom ehtivät seurustelemaan vain kymmenen kuukautta, mutta tuona aikana pariskunta puhui jo mahdollisesta kihlautumisesta ja perheen perustamisesta. Pariskunta nähtiin yhdessä onnellisen näköisenä juuri vietetyssä Oscar-gaalassa, mutta jokin on ilmeisesti ehtinyt parin päivän aikaan muuttumaan.

Tähtien edustajat kertoivat US Magazine -lehdelle lähettämässään tiedotteessa, että pariskunta tulee pitämään hieman taukoa ja ottamaan etäisyyttä toisistaan. Päätös on ilmeisesti ollut melko äkillinen, koska Katy ja Orlando nähtiin yhdessä hyvin läheisissä tunnelmissa Oscar-juhlissa ja mies julkaisi vielä päivää ennen eroilmoitusta hänestä ja Katyn koirasta suloisen yhteiskuvan.

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on