Kummitus ilmestyi kalastusreissun kuviin – kuka on tämä lippalakkipäinen herra?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Tiftonissa kalastusreissulla isovanhempiensa ja veljensä kanssa käynyt 13-vuotias Haley Ogletree otti ahkerasti valokuvia retkeltä. Kun hän myöhemmin selasi vaokuvia, huomasi hän yhden selfiensä taustalla muutakin kuin veljensä. Kuvaan oli eksynyt tuntematon mies.

Haleyn äiti Jessica Ogletree julkaisi kuvan Facebookissa. Kuvassa on kameralle hymyilevä teinityttö ja taustalla häärää hänen syntymäpäiviään viettävä velipoika-Kolton. Kuvassa näkyy myös lippalakkiin pukeutunut tummaihoinen mies, joka ei kuitenkaan ollut seurueessa mukana tosielämässä.

Jessica kummastelee, että kuka kuvaan eksynyt mies mahtaa olla, koska kukaan ei nähnyt häntä muutoin kuin valokuvista. Nainen myöntää kuitenkin, että kuvan herra tuntuu olevan hyväntuulinen. Hän on kaiketi onnellinen elämänsä isoimman kalasaaliin saaneen Koltonin puolesta.

FB FRIENDS CHECK THIS OUT! This picture was taken by my 13 year old daughter earlier today at Paradise (the fishing…

Publié par Jessica Ogletree sur samedi 25 février 2017