Pesukarhu tervehti melojia – olikin pahat mielessään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja värityksestään, jonka ansiosta ne näyttävät aivan pieniltä rosvoilta. Musta naamari silmien kohtaan sopiikin näille veijareille erityisen hyvin, koska monesti ne ovat pahanteossa.

Pesukarhuille maistuu monet herkut, mutta erityisen hyvin ne näyttäsivät pitävän ihmisten ruoasta etsiessään sitä usein esimerkiksi omakotitalojen pihoilla olevista roskiksista. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa röyhkeä pesukarhu yrittää napata melomassa olevan naisen ruoat suoraan laudan päältä.

Janna Breslin on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan Floridan matkalla kuvatun videon, jossa nähdään heidän melontaseuruettaan tervehtimään tullut pesukarhu. Pesukarhulla oli kuitenkin pahat mielessään ja se ui suoraan naisen laudan päälle ja yritti varastaa naisen repun, joka sisälsi ruokaa.