Suomalaismiesten hiihtoloma – tältäkö se todellisuudessa näyttääkin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Blokess-niminen ryhmä on alkanut niittämään suosiotaan sekä Facebookissa, Instagramissa että YouTube-kanavalla ryhmän julkaisemilla hauskoilla videoilla. Miehet ovat parodioineet monia hauskoja tosielämän tilanteita, jotka ovat varmasti tuttuja melko monille suomalaisille.

Tällä kerralla Blokess on julkaissut hyvin osuvan videon, joka saattaa kuvailla melko monien ystäväporukoiden laskettelureissuja. Miehet näyttävät videolla miten monien aktiiviselta hiihtolomalta vaikuttava mökkireissu voikin saada nopeasti merkittävän käänteen.

Videolla miehet astelevat ulos reippaina sukset käsissään. He ihastelevat hienoa talvisäätä ja ovat aikeissa tehdä pirteän hiihtolenkin. Kaverusten selkäranka katkeaa kuitenkin hyvin nopeasti, kun yksi miehistä nostaa esiin olutpakkaukset ja kertoo palaavansa sisälle mökkiin saunanlämmityspuuhiin. Muut ystävät seuraavat tietenkin perässä ja unohtavat hihtoladuille lähtemisen.

SUOMALAINEN HIIHTOLOMA

TÄGÄÄ NÄÄ FRENDIT!!!

Publié par Blokess sur mardi 28 février 2017