Suomeen tänään uusi ilmainen TV-kanava: National Geographic aloittaa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomi saa tänään uuden ilmaisen televisiokanavan, kun maailmanlaajuisesti tunnettu National Geographic -televisiokanava aloittaa ilmaislähetyksensä. Fox Networks Groupiin kuuluva mainoskanava löytyy television kanavapaikalta 20. Kanavan sisältö keskittyy pääasiassa dokumentteihin.

National Geographic tarjoaa kotikatsomoihin luontoon, kulttuuriin, historiaan ja tieteeseen keskittyviä televisio-ohjelmia. Suomalaiset ovat etuoikeutettuja, sillä tähän saakka National Geographic on ollut maksullinen kaikkialla Euroopassa.

National Geographic aloitti lähetykset vuonna 1997. Suomi on vasta maailman toinen maa, jossa kanavaa voi katsoa ilmaiseksi. Tänä iltanaa alkava Mars-televisiosarja kertoo kuvitteellisen tarinan miehitetystä Mars-lennosta vuonna 2033. Sarja on kuusiosainen.